Dit handgemaakt ovaal bord “Linea” wordt voornamelijk gebruikt als presentatie van fingerfood, sushi, kaas, charcuterie, hapjes, mignardises en gebakjes of taartjes.
Het is gemakkelijk hanteerbaar bij het inzetten en afruimen door het klein opstaand randje aan één zijde en stapelbaar.
Het bord van de “Chef’s Artisann I-line” is zeer leuk in gebruik voor restaurant, hobbykok en is zeer kwaliteitsvol in gebruik als horecaservies.
Het handgemaakte “Linea” bord is gemaakt van een chamotteklei met een hoogwaardige floating blauwe en lagune- glazuur.
Maakproces:
De hoogbak is mogelijk omdat de klei, steengoed klei is en bestand is tegen deze hoge temperatuur. Het glazuurrecept heb ik ook speciaal ontworpen voor een bak van 1250° en is kwalitatief hoogstaand. Dit bak- en maakproces bepaalt dat de “Sushi” collectie van hoge kwaliteit is waardoor stukken springen, kraken, ... nagenoeg nihil zijn.
Gemakkelijk in onderhoud, vaatwasbestendig en bestendig tegen hoge temperatuur.
Dit is Belgisch met kwaliteitsgarantie en draagt het HIB-label “Handmade in Belgium”
Afmetingen
Linea |
Lengte |
Breedte |
Rechthoekig |
24 cm |
11 cm |
Ovaal |
28 cm |
13 cm |