Dit handgemaakt bord van de “Chef’s Artisann I-line” geeft een meerwaarde aan uw ontworpen gerecht en is uniek voor restaurant, hobbykok en handig in gebruik voor de gastronomische wereld.
Het trigonaal bord “Coquille” is ideaal om een visgerecht, slaatje, schaal- en schelpdierengerecht of een dessert op te presenteren.
In het midden heb je een ruime presentatieoppervlakte en is gemakkelijk hanteerbaar bij het inzetten en afruimen en perfect stapelbaar.
Het handgemaakte “Coquille” bord is gemaakt van een chamotteklei met een hoogwaardige floating lagune glazuur.
Maakproces:
De hoogbak is mogelijk omdat de klei, steengoed klei is en bestand is tegen deze hoge temperatuur. Het glazuurrecept heb ik ook speciaal ontworpen voor een bak van 1250° en is kwalitatief hoogstaand. Dit bak- en maakproces bepaalt dat de “Coquille” collectie een hoge kwaliteit heeft waardoor stukken springen, kraken, ... nagenoeg nihil zijn.
Gemakkelijk in onderhoud, vaatwasbestendig en bestendig tegen hoge temperatuur.
Dit is Belgisch met kwaliteitsgarantie en draagt het HIB-label “Handmade in Belgium”
Afmetingen
Coquillage |
Lengte |
Breedte |
Hoogte |
M |
24 cm |
24 cm |
3 cm |
L |
27 cm |
27 cm |
3,5 cm |