Dit handgemaakt bord “Amandine” van de “Chef’s ARTISANN i-line” is ideaal om vis- of vleestartaar, salade, schaaldieren, gevogelte-of vleeshoofdgerecht of nagerecht te presenteren.
Je hebt als chef of hobbykok een ruim helder presentatie oppervlak en makkelijk hanteerbaar, stapelbaar.
Dit uniek bord geeft een meerwaarde aan uw gerecht in een mooie presentatie.
Amandine is in zwarte chamotte klei gemaakt met een hoogwaardige Floating blauwe glazuur
Op bestelling kunnen we dit bord in andere beschikbare kleuren maken en is ook voor grote hoeveelheden op korte termijn leverbaar. Ideaal als onderdeel van uw keramisch horeca- en restaurantservies.
Maakproces:
De hoogbak is mogelijk omdat de klei, steengoed klei is en bestand is tegen deze hoge temperatuur. Het glazuurrecept heb ik ook speciaal ontworpen voor een bak van 1250° en is kwalitatief hoogstaand. Dit bak- en maakproces bepaalt dat de “Coquillage” collectie een hoge kwaliteit heeft waardoor stukken springen, kraken, ... nagenoeg nihil zijn.
Gemakkelijk in onderhoud, vaatwasbestendig en bestendig tegen hoge temperatuur.
Dit is Belgisch met kwaliteitsgarantie en draagt het HIB-label “Handmade in Belgium”
Afmetingen
Amandine |
Lengte |
Breedte |
M |
24 cm |
26cm |
L |
27 cm |
29cm |