Keramiek boetiek

"Belgische keramisten delen hun passie"

De collectie "keramisch hoogstaand origineel uniek en artisanaal" werk is deskundig geselecteerd. Als binnenhuisarchitecte leg ik steeds de link hoe dit een meerwaarde kan betekenen voor een interieur . Vaak streef ik naar een unieke Eye-catcher. Mijn aanwezige keramisten trachten allen een moderne aanpassing en nieuwe design te vormen van traditionele keramische methoden tot een mooie kwaliteitsvolle schoonheid.

De collectie van Artisann is volledig en zeer uiteenlopend: van serviesgoed, decoratief, gelegenheidsgeschenken, interieurobjecten en kunstwerken. Zelf geef ik graag advies om keramiek in uw interieur te integreren op een leuke en originele manier.

"Verborgen talenten van de keramiek"

"Artisann" maakt een selectie van "verborgen talenten van de keramiek". Het werk van 12 Belgische keramisten met uiteenlopende stijlen en technieken is te koop bij "Artisann". Zo krijgen we een mooie collectie beeldhouwwerk, abstract werk, tabel-ware, decoratiestukken .... Ideaal voor een origineel cadeautje, een Eye-catcher,  een speciale wens, een ontwerp op maat.  Ook online kan U een selectie van onze collectie kopen.